VOOR AL JOUW FEESTEN

GROOT ÉN KLEIN !

MUZIEKBAND OP MAAT

 

Muziek op maat van uw feest of evenement. Dat is mijn belofte naar u toe. U kiest zelf de formule, het repertoire, de omkadering, ... Ik stel mijn ervaring en expertise ten dienste van mijn klanten. Samen maken we er een onvergetelijke dag van!

Van DJ tot live covers

Dankzij mijn jarenlange ervaring (bijna 30 jaar!) beschik ik over een uitgebreid repertoire. Ik ben van alle markten thuis. Of het nu gaat om een trouwfeest met een overwegend jong publiek, een apero concert voor senioren of een familiefeest met jong en oud. Ik voel me als een vis in het water. Als ik maar muziek kan maken en mensen gelukkig kan maken... Van Antwerpen tot de kust, ik ben de juiste muzikant op de juiste plaats.

Een greep uit de mogelijkheden van Marc’s Music:

 • Live muziek met keuboard op uw receptie, feest, huwelijksmis, …
 • Covers van uw favoriete genre
 • Solo of als duo (“Heartbeat”)
 • Muziekband
 • DJ set met licht en geluid
 • Apero concerten

Ik werk al enkele jaren samen met 2 vaste zangeressen. Samen vormen we “Heartbeat”. We voelen elkaar perfect aan en brengen live muziek met net dat ietsje meer.

Contacteer ons

U wil graag meer informatie? Zoekt u een muziekband op maat voor uw feestjes in Balen en de rest van Vlaanderen? Een vrijblijvende offerte voor uw feest? Neem dan zeker contact met mij op. Samen kijken we hoe we van uw feest een onvergetelijk evenement kunnen maken!

Voor enkele referenties van Marc’s Music, klik hier.

MUZIEKBAND OP MAAT

Muziek op maat van uw feest of evenement. Dat is mijn belofte naar u toe. U kiestzelf de formule, het repertoire, de omkadering, ... Ik stel mijn ervaring en expertise ten dienste van mijn klanten. Samen maken we er een onvergetelijke dag van!

Van DJ tot live covers

Dankzij mijn jarenlange ervaring (bijna 30 jaar!) beschik ik over een uitgebreid repertoire. Ik ben van alle markten thuis. Of het nu gaat om een trouwfeest met een overwegend jong publiek, een apero concert voor senioren of een familiefeest met jong en oud. Ik voel me als een vis in het water. Als ik maar muziek kan maken en mensen gelukkig kan maken... Van Antwerpen tot de kust, ik ben de juiste muzikant op de juiste plaats.

Een greep uit de mogelijkheden van Marc’s Music:

 • Live muziek met keuboard op uw receptie, feest, huwelijksmis, …
 • Covers van uw favoriete genre
 • Solo of als duo (“Heartbeat”)
 • Muziekband
 • DJ set met licht en geluid
 • Apero concerten

Ik werk al enkele jaren samen met 2 vaste zangeressen. Samen vormen we “Heartbeat”. We voelen elkaar perfect aan en brengen live muziek met net dat ietsje meer.

Contacteer ons

U wil graag meer informatie? Zoekt u een muziekband op maat voor uw feestjes in Balen en de rest van Vlaanderen? Een vrijblijvende offerte voor uw feest? Neem dan zeker contact met mij op. Samen kijken we hoe we van uw feest een onvergetelijk evenement kunnen maken!

Voor enkele referenties van Marc’s Music, klik hier.